Вебінар на тему “Ефективний урок технології” провів Ігор Кіт, учитель інформатики та технології Одеської школи «ОРТ» № 94 ім. Жаботинського, Україна.

У житті учня, як і в житті вчителя, урок посідає важливе місце. Урок є основним компонентом шкільної освіти. Одним із завдань освіти на сучасному етапі є підвищення ефективності уроку як засобу підвищення якості освіти. Питання якості, отже, і ефективності уроку хвилює всіх учасників освітнього процесу: адміністрацію, вчителів, учнів та їхніх батьків. Кожного педагога хвилює питання, як організувати урок, щоб він став для школярів радістю пізнання світу і активізував би їх бажання вчитися, які методи та прийоми використовувати для досягнення ефективного уроку.

Під час вебінару лектор розповів про те, як можна зробити ефективним урок технології.

У ході вебінару були розглянуті способи, форми та види організації роботи вчителя та учнів, наведено критерії ефективності, проаналізовано методи та прийоми, що сприяють проведенню ефективного уроку.
Рекомендації, дані під час вебінару, допоможуть педагогам зрозуміти, від чого залежить ефективність уроку і що таке ефективний результат.

Матеріали вебінару: