Вебінар на тему “Використання інтерактивної дошки під час уроків фізики” провела Лорета Юшкайте, вчитель фізики Ризької єврейської середньої школи ім. Ш.Дубнова.

Однією з актуальних проблем сучасної освіти в наш час є впровадження в освітній процес сучасних високоефективних освітніх технологій і передових педагогічних методик з використанням інформаційних освітніх ресурсів. Широке застосування отримало впровадження в освітній процес інтерактивної дошки, без якої навряд чи зараз можна уявити сучасну освітню установу.
Інтерактивна дошка – це візуальний ресурс, який допомагає педагогу викладати новий матеріал дуже жваво та захоплююче, дозволяє подати інформацію за допомогою різних мультимедійних ресурсів. Педагог та учні можуть коментувати матеріал та вивчати його максимально докладно. Вона може спростити пояснення схем і допомогти розібратися в складній проблемі.

Вебінар був присвячений застосуванню інтерактивної дошки та спеціального програмного забезпечення на уроках фізики. Зокрема, було розглянуто нові можливості інтерактивної дошки, наведено приклади розв’язання задач інтерактивним методом, а також створення інтерактивних тестів із фізики.

Матеріали вебінару: