14 березня 2019 року на базі інституту Техніон (Хайфа, Ізраїль) відбулися 10 щорічні змагання Роботраффік (Nadav Shoham Robotraffic international competition).

Для школярів мережі ОРТ участь у змаганнях Роботраффік – це не тільки можливість отримати нові знання в галузі робототехніки, а й унікальний шанс опинитися в колі однодумців з інших країн, а також ближче познайомитися з культурою та життям Держави Ізраїль. Участь у змаганнях багато в чому стає можливою завдяки нашим друзям та партнерам – компанії IBS Group, з якою ще у 2011 році було підписано угоду про підтримку команд шкіл мережі ОРТ у Росії та Україні.

Цього року завдяки підтримці компанії IBS Group, у змаганнях Роботраффік взяло рекордну кількість 74 учні та викладачі шкіл мережі ОРТ з Москви, Санкт-Петербурга, Казані, Самари, Києва, Одеси, Дніпра, Запоріжжя та Чернівців. Також у змаганнях брали участь команди ОРТ із Аргентини та Мексики.

У 2019 році у молодшій лізі переможцями та призерами стали команда НВК «ОРТ» № 141 м. Києва, Україна (1 місце в номінації «Акуратне водіння») та команда Одеської школи «ОРТ» №94 ім. Жаботинського, Україна (3 місце у номінації «Проєкт»).

У старшій лізі переможцями та призерами стали:

Московська технологічна школа ОРТ, Росія (2 місце у номінації «Акуратне водіння для модифікованих роботів»; 3 місце в номінації «Тест за правилами дорожнього руху» та 3 місце у номінації «Проєкт з безпеки руху»)
Школа ОРТ «Гешер», Самара, Росія (2 місце у номінації «Тест» та 2 місце у номінації «3D моделювання»)
НВК «ОРТ-Сімха» м. Києва, Україна (1 місце у номінації «3D моделювання»)
Запорізька єврейська гімназія «ОРТ-Алеф» , Україна (2 місце у номінації «Акуратне водіння» та 2 місце у номінації «3D моделювання»)
КЗО «НВК №144» м. Дніпро, Україна (2 місце в номінації «Проєкт з безпеки руху»; 3 місце в номінації «Акуратне водіння» та 3 місце в номінації «3D моделювання»)
Одеська школа «ОРТ» №94 ім. Жаботинського, Україна (3 місце у номінації «Проєкт з безпеки руху»).

Вітаємо переможців та тренерів шкільних команд!

Сайт – https://robotraffic.net.technion.ac.il/

Залишити відповідь