Вебінар на тему “На шляху до персоналізованої моделі навчання математики” провела Мінусова Світлана Володимирівна, вчитель математики та заступник директора школи ОРТ де Гінцбург (ДБОУ ЗОШ № 550,
Санкт-Петербург), лауреат премії World ORT Excellence Award 2020.

На вебінарі були представлені основні компоненти результативно-персоналізованої методичної системи викладання математики, яку вибудовують педагоги школи «ОРТ де Гінцбург» (Санкт-Петербург) вже понад десяти років.
Заснована на єдиних дидактичних підходах до викладання математики в початковій, основній та середніх школах, дана методична система дозволяє формувати необхідний рівень навчальної мотивації у школярів і багато в чому забезпечує стабільно високі результати школи за підсумками Всеросійських перевірочних робіт і державних іспитів.
У ході вебінару лектор розповіла про внутрішньошкільні норми освітніх досягнень з математики, про методичні прийоми, що дозволяють вчителю працювати з класом, у якому кілька навчальних груп різного темпу та рівня підготовки. Крім цього, зупинилася на нашій моделі позакласної роботи з математики, а також внутрішньошкільної моделі перепідготовки вчителів та поширення досвіду.

Матеріали вебінару: