Хороші новини з московської школи 1540.

Дві команди учнів початкової школи з успіхом впоралися із конкурсним завданням півфіналу Московського дитячого чемпіонату KidSkills у компетенції “Виготовлення прототипів” та пройшли у фінал цих змагань.

Виготовлення прототипів – це “створення дослідних зразків або моделей з метою їх демонстрації, оцінки зовнішнього вигляду та зручності використання, а також вивчення перспектив реалізації готового виробу. Прототип створюється відповідно до проєктних критеріїв та заданих характеристик з можливістю їх подальшого коригування”.

Попереду на хлопців чекає боротьба за призові місця, але і це вже дуже добрий результат! Вболіваємо за команди і з нетерпінням чекаємо на результати.

Московський дитячий чемпіонат KIDSKILLS – чемпіонат робітничих професій серед дошкільнят та молодших школярів, на якому перевіряються та формуються актуальні знання, вміння та навички. Чемпіонат реалізується з 26 компетенцій. У ході підготовки та реалізації чемпіонату кожна дитина освоює цікаву для нього навичку та знайомиться з різними професіями. Участь у чемпіонаті KidSkills командна, команда складається з двох конкурсантів та наставника. Вікові категорії у чемпіонаті 5-7 та 8-10 років.