Вебінар на тему “Створення театру на базі дитячого садка НВК 141 «ОРТ»” провела Шморгун Наталія Миколаївна – лауреат премії Всесвітнього ОРТ Excellence Award 2021, вихователь дитячого садка НВК «ОРТ» №141 м. Києва, Україна.

Йшлося про роль театру в розвитку дітей, про театр як засіб виховання. На Театрі завжди лежала почесна і відповідальна місія допомагати людині стати Творцем своєї власної долі. А маленькій людині для цього ще треба набути характеру, за допомогою якого він надалі зможе втілити всі свої мрії і стати щасливим. Театр навчає дітей висловлювати свої емоції. Тут діти дізнаються, що відчувати абсолютно всі почуття це нормально. Виступ перед аудиторією формує впевненість у собі, легше відбувається адаптація. Граючи якусь роль, дитина отримує задоволення і їй хочеться йти до дитячого садка. Досвід соціальних навичок поведінки сприяє розвитку в дошкільнят всіх компонентів мови. У театрі особливу увагу приділяють чіткій вимові слів інтонаційній виразності, та складності мови. Заняття театральною діяльністю водночас вирішують й інші завдання: розвиток мислення, уваги, пам’яті, загальної та дрібної моторики.

Шморгун Наталія Миколаївна розповіла про те, що треба вірити у своїх вихованців, і у них все вийде. Театр змінить кардинально ваше життя та підхід до роботи.

Мюзикл «Скрипаль на даху» – артистам у фільмі 4-5 років: https://youtu.be/odobhNwasSY.