Запрошуємо викладачів та учнів шкіл ОРТ взяти участь у традиційному КОНКУРСІ КОМП’ЮТЕРНОЇ АНІМАЦІЇ 2019.
Цілі конкурсу:
· інтеграція єврейської та технологічної освіти в центрах ОРТ;
· розкриття творчого потенціалу учнів;
· розробка авторських мультиплікаційних фільмів
Основна тема конкурсу “Традиційні єврейські оповідання, притчі та казки“, Крім того, учасники конкурсу можуть створювати мультиплікаційні фільми на основі творів “Єврейської літератури“. Роботи на тему “Єврейська література” приймаються на конкурс за умови, що їхні сюжети були узгоджені з оргкомітетом.
Оцінка робіт проходитиме у трьох номінаціях з техніки виконання:
· Flash анимація
· Комп’ютерна мультиплікація – комп’ютерні ролики (персонажі та сцени намальовані на комп’ютері), створені у техніці покадрової анімації.
· Лялькова мультиплікація – лялькові, пластилінові та мальовані ролики (персонажі та сцени створені вручну), створені у техніці покадрової анімації.
Цього року учасникам пропонується також спробувати нову техніку виконання – створення мультфільмів у середовищі програмування Scratch. У цьому обов’язковою умовою створення автором власних зображень для персонажів і фонів.
Конкурс пройде з 12 листопада 2018 року по 31 травня 2019 року.
Усі роботи учасників мають бути представлені журі конкурсу до 31 березня 2019 року. На переможців та їхніх викладачів чекають дипломи та цінні подарунки.
Цього року конкурс серед учнів шкіл ОРТ із Росії, України, Молдови, Киргизстану, Латвії, Литви та Естонії стане відбірним етапом до конкурсу Всесвітнього ОРТ.WORLD ORT JEWISH ANIMATIONS PROJECT“.
Докладніше про цей проєкт можна прочитати на сайті https://www.ort.org/whatwedo/world-ort-jewish-animations-project/ .
Детальніша інформація знаходиться в Положення про конкурс комп’ютерної анімації 2019.
Роботи надсилати на адреси rd@ort.ru та Anna.Michurina@ort.odessa.ua до 31 березня 2019 року.

Залишити відповідь