Вебінар на тему “EdPro Amperia – освітнє рішення для вивчення фізики” провели Олена Вронська, вчитель фізики, та Анатолій Василюк, вчитель робототехніки школи ОРТ- Сімха, Київ.
Проведення лабораторних робіт – найважливіший елемент навчального процесу, адже без практичного досвіду неможливо якісно засвоїти теоретичні знання. Багато вчителів відзначають зниження інтересу учнів у вивченні фізики через відсутність необхідного лабораторного обладнання для демонстрації фізичних процесів та явищ. Часто лабораторні роботи зводяться до уроку вирішення завдань.
EdPro Amperia є одним із освітніх рішень, які можуть вирішувати ці проблеми. У рамках вебінару  учасники познайомились із набором EdPro Amperia для проведення лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму у школах. Дізналися про його комплектацію та можливості застосування на уроках у різних класах. Лектори продемонстрували результати апробації набору на базі школи ОРТ-Сімха та пояснили, чому таке рішення можна рекомендувати для всіх шкіл мережі ОРТ. Також буде представлений міні-огляд інших не менш цікавих освітніх рішень компанії EdPro, які також тестуються в цій школі.